דזרט אויל - בית בד לייצור שמן חוחובה טבעי

מה עושים עם שמן החוחובה?

בעולם כבר מכירים את יתרונותיו הרבים של שמן החוחובה, הגיע הזמן שגם אתם תכירו את השמן המופלא הזה

הוא מזוהה בצבעו הצהוב העז, הוא טבעי לחלוטין והיפואלרגני, והינה הפתעה – מבחינה מדעית הוא מוגדר למעשה כווקס ולא כשמן.
ההרכב שלו דומה מאוד להרכב עור האדם ולכן הוא חודר לשכבות העור העמוקות, נספג בקלות ולא מותיר תחושה שמנונית על העור – יתרון משמעותי בעולם השמנים הטבעיים.

כשמתחילים להשתמש בשמן החוחובה, צריך להתחיל עם כמות קטנה ולבחון מהי הכמות המתאימה לכם. תנו לשמן להיספג והוסיפו בכל פעם כמות קטנה עד לספיגה מלאה שתשאיר את העור חלק ולא שמנוני.

ידעתם ש...?

גרעין החוחובה הבשל מכיל מעל ל-50% שמן

לא תאמינו אבל...

בתהליך הייצור שלנו שום חלק לא הולך לאיבוד
יש ניצול של כמעט  100% מהגרעין

והחלק החשוב ביותר – לשמן החוחובה יש כל-כך הרבה שימושים שבוודאי לא הכרתם, הינה רשימה חלקית שלהם

מזין את העור

מטפל ביובש במרפקים, מרכך ונותן תחושה נעימה
מזין כפות רגליים סדוקות ומשפר את המראה שלהן לאורך זמן
הזנת העור לאחר שיזוף
שפתון לשפתיים יבשות
קרם פנים – מוסיף לחות וגמישות לעור הפנים
קרם גוף שנספג במהירות
קרם עיניים – נספג בקלות ומוסיף לחות וגמישות לעור העדין סביב העיניים
מסיר איפור – מעט שמן על ספוגית יסיר בקלות את האיפור
DSC_2488

טוב לעור הגבר

יכול להחליף קצף גילוח ומשמש גם כקרם לאחר גילוח
מרגיע עור לאחר גילוח

מטפח את השיער

כמה טיפות שמן כתוספת לשמפו יבטיחו ברק לשיער
מסייע במניעת קשקשים ומקל על עור קרקפת רגיש – ניתן למרוח לאחר החפיפה ישירות על הקרקפת
מפחית חשמל סטטי בשיער
מרכך את השיער – במקום קרם לשיער השתמשו בכמות קטנה של שמן חוחובה
מסייע בטיפול בשיער מפוצל
טיפוח הזקן – כמה טיפות שמן ירככו וישפרו את מראה הזקן

לא תאמינו אבל...

הצבע העז הייחודי של השמן הוא טבעי לחלוטין – לא מוסיפים לשמן שום תוספת צבע

מטפל בעור פגוע

מרגיע עור אדום ומגורה – מגמיש ומזין את העור, ולאורך זמן משפר את מראה העור
מרגיע גרד לאחר עקיצות
מסייע בריפוי צלקות
מרגיע את העור במקרה של כוויה
מסייע בטיפול בצלקות שלאחר כוויות – מסייע בהגמשת העור
מסייע בריכוך העור לאחר טיפולי הקרנות

מעולה לעיסוי

משמש לעיסוי במכוני ספא
משמש כבסיס לשמן עיסוי בטיפולי רפלקסולוגיה

מרגיע בתקופת ההריון

מגמיש את עור הבטן בזמן הריון ולאחריו – מסייע בהפחתת סימני המתיחות על העור
ניתן להוסיף כמות קטנה של שמן חוחובה לאמבטיה – מגן על העור ומוסיף לחות
DSC_2503

מטפל בבעיות עור בטבעיות

מרכך את העור סביב הציפורניים ומזין את הציפורניים
יכול להתאים לטיפול אנטי אייג'ינג
מקל על תסמיני פסוריאזיס
מקל על תסמיני סבוריאה
מסייע בהקלת תסמיני אקנה (פצעי בגרות)
משמש כבסיס למוצרי קוסמטיקה טבעיים

שמן החוחובה הוא היפואלרגני וטבעי לחלוטין ולכן הוא מצוין גם לטיפול והזנת עורם העדין של תינוקות וילדים

מצוין לתינוקות ולילדים

משמש כמשחת החתלה טבעית – מונע אדמומיות ומטפל בעור העדין של התינוק באזור החיתול
מרגיע עקיצות
מטפל בתסמיני אטופיק דרמטיטיס
מטפל בקילופי קרקפת אצל תינוקות
מנקה בעדינות שעוות אוזניים
עוזר בטיפול בכינים ומונע חזרתן

מה שלא ידעתם על שמן החוחובה

בזכות תכונותיו ויתרונותיו הרבים של שמן החוחובה
בעולם מכנים אותו "הזהב הנוזלי"

ואפילו חברינו בעלי החיים יכולים ליהנות מיתרונות השמן!

השמן מרגיע ומטפל בפצעים שטחיים על העור (hot spot) ומונע גרד ותחושת אי נוחות
השמן הוא טבעי ולכן אין חשש שבעל החיים ילקק אותו

רגע, יש עוד כמה הפתעות – לשמן החוחובה יש גם תכונות שהופכות אותו ליעיל בבית

יעיל בבית

מחדש רהיטי עץ
משמש לריכוך ושימור מוצרי עור – נעליים, מעילים ואפילו ספות
יוצר שכבת הגנה מפני מים על נעלי עור
בשילוב עם שמנים ארומטיים – מרחיק יתושים
צהוב-לוגו-סופי

מה חושבים עלינו?

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולהע צופעט למרקוח איבן איף, ברומץ כלרשט מיחוצים. קלאצי קונדימנטום קורוס בליקרה, נונסטי קלובר בריקנה סטום, לפריקך תצטריק לרטי.

  • אלי ישראלי, מיסראל.

לורם איפסום דולור סיט אמט אדיפיסינג אלית קולהע צופעט למרקוח איבן איף, ברומץ כלרשט מיחוצים. קלאצי קונדימנטום קורוס בליקרה, נונסטי קלובר בריקנה סטום, לפריקך תצטריק לרטי.

  • בני בניימין, Bennis.

רוצים להזמין שמן חוחובה במשלוח עד הבית?

צהוב-לוגו-סופי

דזרט אויל – בית בד לייצור שמן חוחובה טבעי

צור קשר

מזמנים להתקשר או לכתוב לנו

08-9987370

desertoil@macha.co.il

אנא הזן הודעה.

עקבו אחרינו בפייסבוק